Laminaat aanbieding

Wilt u laminaat aanbieding met laten letten? De gratis legservice van de laminaat2home.nl biedt uitkomst. Onze Laminaat aanbieding acties’s zijn inclusief gratis leggen, gratis ondervloer en gratis plakplinten, eenvoudig en overzichtelijk. U ziet gelijk wat u betaalt per m2. Nergens zo goedkoop! Laat uw nieuwe vloer gratis leggen. Nu met 2 jaar leggarantie!

Wat is laminaat?

Laminaat is één van de populairste vloersoorten van Nederland en bestaat uit verschillende laagjes composietmateriaal. Door deze laagjes heeft  eigenschappen die met enkelvoudige materialen onmogelijk te verkrijgen zijn. Laminaat bestaat uit een kunststof toplaag of beschermlaag, een decorlaag bestaand uit bedrukt papier, een stevige basislaag en een kunststof onderlaag. Laminaat is heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden.

Hoge kwaliteit laminaatvloeren

Bij www.laminaat2home.nl vindt u laminaatvloeren van de allerhoogste kwaliteit. Dit betekent onder meer dat ze amper van echt hout zijn te onderscheiden. En dit is niet alleen te zien, maar ook te voelen. Deze houtlook – in combinatie met de legacties van deze producten – maakt onze vloeren erg populair. Wij werken met alleen Europese topmerken en al onze vloeren hebben ook altijd een lange garantietermijn.

Ons laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast, waardoor het goed is te gebruiken in heel uw woning en erg lang mee gaat. Dit zit hem vooral in de kwaliteit van het HDF (High Density Fiberboard) en de toplaag van het laminaat. Bij de vloeren die wij verkopen is dit tip top in orde, wat betekent dat ze stabiel, vochtbestendig en zeer drukbestendig zijn. Bovendien hebben al onze vloeren een goede AC-waarde, wat betekent dat u ze intensief kunt belasten zonder dat de toplaag wegslijt.

Laminaatvloer soorten trends

Alle soorten laminaat die tegenwoordig trendy zijn vindt u terug in onze collectie. U heeft de keuze uit verschillende houtkleuren en structuren die amper van echt hout te onderscheiden zijn. Zo verkopen wij onder andere:

Laminaatvloeren in alle mogelijke kleuren

Bij www.Laminaat2home.nl koopt u laminaat in allerlei verschillende kleuren. Op deze manier kunt u uw vloer perfect afstemmen op de gewenste sfeer, of het huidige interieur van uw woning. Grijs en zeker wit laminaat zijn momenteel erg in trek. Daarnaast is houtlook laminaat erg populair.

Laminaat Merken

In ons assortiment vindt u laminaat van een verscheidenheid aan merken. Bij Laminaat2home.nl hebben wij de kwaliteit hoog in het vaandel staan, waardoor we alleen kiezen voor de beste merken. In onze collectie vindt u onder meer vloeren van:

Quick-Step Laminaat

De laminaatvloeren van het Belgische Quick-Step behoren tot de meest gerenommeerde in hun soort. Quick-Step laminaat ziet er prachtig natuurgetrouw uit en is onberispelijk van kwaliteit. Bij www.laminaat2home.nl vindt u alle populaire laminaatsoorten van Quick-Step.

Laminaat Amsterdam Land oak

Hulp nodig? chat met ons